ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Şehit Fatih Devravut İlkokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA MART AYI ETKİNLİKLERİNDEN

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI KÜLTÜREL ÖGELER İÇEREN İÇERİKLERİN HAZIRLANMASI KONUSU KAPSAMINDA  ANASINIFLARIMIZ TARAFINDAN İLÇEMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİNE GEZİ DÜZENLENDİ.EHRAM DOKUMA TEZGAZLARI YERİNDE GÖRÜLDÜ. KÜLTÜREL YEMEKLER TANITILDI. ARDINDA SINIFLARIMIZDA BU ÖĞELERE ÖZGÜN RESİM,BOYAMA VE SÜSLEME ETKİNLİKLERİ YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz Tüm sınıflarda "Anlamını Bul Etkinliği,"Hatırlatmaca","Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma" ve "Dede Korkut Hikayeleri'nden hareketle yeni bir hikaye yazma"faaliyetleri tamamlandı.Birbirinden güzel dedekorkut hikayerinin yazıldığı etkinliklerde il genelinde yapılacak yarışmaya katılım sağladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapasamında Üzümlü'nün bağrında yetişmiş  değerli hocamız aynı zamanda da yazarımız Lokman AYDOĞAN'ı okulumuza davet ettik. Anasınıflarımızla yüz yüze söyleşi ve masal etkinliği gereçekleştirildi.Öğrencilerimize ikramda da bulunan yazarımıza  teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilmizin zenginlikleri projesi kapsamında okul panomuz ve Anasınıfı B şubemizin yaptığı "Yardımlaşma halısı"etkinliği Anasınıfı A şubemizin yapmış olduğu çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.